Miss Guided – Fanny Lyckman

Vad är Miss Guided?

Miss Guided är ett väldigt modernt märke, med tanke på just vad de står för. Märket tillverkar endast kläder och accessoarer till kvinnor, eller till alla de som identifierar sig som kvinnor. Deras mål är uppmärksamma och öka kvinnors självkänsla runt om i världen och få dem att vara den dem är. Med deras kläder vill de framhäva kvinnors självsäkerhet och kvinnors kroppar. Märket Miss Guided är raka på sak och tänker framåt när det kommer till mode.

De är inspirerade av det verkliga livet och allt som syftar på att göra vad man vill och drömmer om. Designerna jobbar med en nära kontakt till kunder och startar även samarbeten med influensers på sociala medier. Mycket av de kläderna Miss Guided säljer har en hypebeast stil eller en populärkultur. De har många olika avdelningar och det beror helt på vilken influenser eller designer som ligger bakom kläderna. Den största målgruppen är tjejer på resande fot runt om i världen idag.

Produkterna som Miss Guided har ett utseende som utformar kvinnokropparna i alla dess former, och de är även gjorda för att utrusta kvinnor som är millenniala för det sätt som de väljer att leva sina liv. I och med att deras mål är att göra kvinnan mer självsäker och visa girl power, så gör dem även det lätt för att alla kvinnor, oavsett ekonomiska förutsättningar, att köpa Miss Guideds kläder. Något som är speciellt för Miss Guided är att de släpper ungefär 1000 helt nya stilar varje vecka.

Därför finns det alltid något som passar en i smaken. Tyvärr innebär det att märket tar bort många produkter från sin hemsida, så vill man köpa något ska man passa på så länge det finns kvar. Designers och andra viktiga personer på företaget jobbar i princip dygnet för att få sina älskade kunder att få ta del av de nyaste trenderna och kunna sätta ihop bärbara outfits.

Nitin Passi är han som ligger bakom Miss Guided och startade uppföretaget. Han kommer ursprungligen från en framgångsrik karriär i modebranschen i New York. År 2009 lånade han 50 000 euro och startade han Miss Guided, vilket han snabbt fick igen då märket växte snabbt. Nitin har en enorm ambition och passion för mode vilket gör att han kan driva ett varumärke som Miss Guided framåt.

Kärnan bakom varumärket är att de tror på unga kvinnliga talanger som inspirerar. De vill skapa en ny generation med självsäkra tjejer som tror på sig själva och som inte speglas eller formas av samhällets omoderna normer. I tillverkningen av kläder använder sig inte Miss Guided av något form av slaveri, och 60% av personalen på företaget är kvinnor, varav många högt uppsatta. De sponsrar även organisationer som jobbar emot moderna slaveriet.

Fanny Lyckman representerar Miss Guided

I och med att Miss Guided har många samarbeten med influensers på sociala medier så har de givetvis ett samarbete med Fanny Lyckman. Fanny är en av Sveriges största influensers. Rent utseendemässigt anses hon vara Sveriges version av Beyonce, vilket inte är något negativt direkt. Hon har en typisk hypebeast stil, men innefattar inte den delen av hypebeast som samlar på alla kollektioner av Nike exempelvis. Hon är en riktig modeikon som alltid ligger lite före i trender. Hennes kollektion med Miss Guided tog slut på nolltid och har sålt slut flera gånger om. Fanny har en väldigt bossig, modern attityd som kvinna, som utstrålar att hon kan göra vad hon vill och hon behöver ingen man för att klara sig i livet. Hennes kollektion har en lite pojkigt utseende men med en kvinnlig touch och aningen sexig.

Den består av mycket magtröjor, shorts och stora tröjor med en slogan som är sportig. Mycket liknar kläder från Fila och Tommy Hilfigers sportiga kollektion med Gigi Hadid du kan läsa mer om på vår hemsida. Ett par byxor som är omtalade från kollektionen är ett par glansiga svarta byxor som är öppna på framsidan av benet, och sitter ihop med korsade snören.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *